το κτήμα

… μια περιήγηση στους χώρους του κτήματος

null

το εκκλησάκι

null

το εστιατόριο

null

το bristo

null

η prive αίθουσα

null

οι σταύλοι

null

ο μηλεώνας

null

το εκκλησάκι

Tο γραφικό εκκλησάκι των Αγίων Αναργύρων, μια από τις ωραιότερες πινελιές του κτήματος, όπου θα ζήσετε τις πιο ονειρεμένες στιγμές της ζωής σας. Ανήκει στη Μητρόπολη του Κιλκίς και δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα στην τέλεση μυστηρίων, γάμων και βαπτίσεων.

null

το εστιατόριο

Εστιατόριο «το Κτήμα», χτισμένο από τοπική πέτρα και ξύλο. Με ένα επιβλητικό τζάκι στο κέντρο του, σε επίπεδα και ένα τεράστιο μπαρ, διακοσμημένο με προσωπική συλλογή του ιδιοκτήτη. Κουζίνα ελληνική – μεσογειακή, με σκοπό να προβάλλει όλα όσα παράγει το κτήμα (κατσίκι, φέτα, αυγά, μήλα, καρύδια, μέλι κ.α.). Χωρητικότητας 300 ατόμων, προσφέρει κάτι εντελώς διαφορετικό στο γεύμα σας, σε συναντήσεις στελεχών, σεμινάρια, πάρτι, συνέδρια και κάθε είδους κοινωνικής εκδήλωσης.

null

το bristo – cafe

Bistro ‘ο Μηλεώνας’, το επιβλητικό πετρόχτιστο τζάκι και το επαγγελματικό μπιλιάρδο, έχουν βάλει τη σφραγίδα τους στο χώρο. Ένας χώρος όπου μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας και τα παιδιά σας να χαίρονται τη φύση, παίζοντας στην παιδική χαρά, στο γήπεδο ποδοσφαίρου 5Χ5, στο γήπεδο μπάσκετ ή κάνοντας ιππασία. Ένας ιδανικός χώρος για πάρτυ γενεθλίων κάθε ηλικίας, σχολικών εκδρομών και όχι μόνο…

null

η prive αίθουσα

Αίθουσα εκδηλώσεων, χωρητικότητας 25 ατόμων. Χρησιμοποιείται για ιδιωτικές εκδηλώσεις (ονομαστικές γιορτές, γενέθλια, αρραβώνες) κατόπιν συνεννόησης, έχοντας τον προσωπικό σας σερβιτόρο.

null

οι σταύλοι

Στην κάτω αριστερή πλευρά του κτήματος, βρίσκονται οι στάβλοι του κτήματος. Εκεί θα δούμε τους στάβλους των αλόγων  με τέσσερις ράτσες ντόπιο ελληνικό, Heinfilgen Άλπεων, Αράβικο Ζακυνθινό και Βουλγάρικο υπερπήδησης εμποδίων.

Κοντά και ένα κοτέτσι με κότες της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής.

Υπάρχουν ακόμα εγκαταστάσεις που φιλοξενούν περίπου 500 κατσίκια από  5 ράτσες (Δαμασκού, Άγρια κατσίκια, Μούρθια, Μαλτέζικα και Ζάνα). Όνειρο του ιδιοκτήτη η δημιουργία ενός πρότυπου τυροκομείου.

null

ο μηλεώνας

Μηλιές αλλά και αχλαδιές και δαμασκηνιές σε μια έκταση 150 στρεμμάτων !