εκδηλώσεις

… ένας ιδανικός χώρος για κάθε σας εκδήλωση !

null

ο γάμος σας

Αν ψάχνετε για μια μοναδική εμπειρία να μοιραστείτε την έναρξη της νέας σας ζωής, το κτήμα Μηλεώνας Παπαϊωάννου είναι ο κατάλληλος χώρος για εσάς και τους καλεσμένους σας, οι οποίοι δεν πρόκειται να ταλαιπωρηθούν με μετακινήσεις κι εσείς θα αφήσετε τις καλύτερες εντυπώσεις.

null

η γαμήλια τελετή

Η εμπειρία, ο επαγγελματισμός και η υπευθυνότητα των ανθρώπων του κτήματος θα κάνουν το όνειρό σας πραγματικότητα !!!
Η αίσθηση της εξοχής, σε μια καταπράσινη έκταση 150 στρεμμάτων θα δώσει άλλον αέρα στη δεξίωσή σας!
Επιλογή εξωτερικού χώρου, χωρητικότητας 600 ατόμων, δίπλα στην πισίνα του κτήματος με μια ειδυλλιακή καταπράσινη θέα να σας κόβει την ανάσα ή εσωτερικού χώρου όπου κυριαρχεί η πέτρα και το ξύλο, χωρητικότητας 300 ατόμων.
Άνετο πάρκινγκ, παιδική χαρά!

null

η βάπτιση του παιδιού σας

Αξέχαστη θα σας μείνει η μέρα στο γραφικό εκκλησάκι του κτήματος όπου θα δώσετε στο μικρό σας αγγελούδι το ονοματάκι του, μέσα στον καταπράσινο άνετο χώρο που θα γεμίσει παιδικά χαμόγελα. Τα παιδιά θα απασχοληθούν στην παιδική χαρά και χωρίς καμιά ταλαιπωρία οι καλεσμένοι σας και εσείς θα ζήσετε στιγμές ακόμη πιο αξέχαστες!

null

κοινωνικές, εταιρικές εκδηλώσεις

Το Κτήμα «Μηλεώνας» Παπαϊωάννου μπορεί να προσφέρει κάτι εντελώς διαφορετικό στα στελέχη και τους συνεργάτες της εταιρίας σας, διοργανώνοντας εταιρικά gala, συναντήσεις στελεχών, συνέδρια, κοπή πίτας, κ.ά.

null

εκδρομές σχολείων, συλλόγων

Ειδικές προσφορές, οργανωμένες εκδρομές, σε συνδυασμό με αθλητικές δραστηριότητες, πεζοπορία, ποδόσφαιρο 5Χ5, παιδική χαρά, γήπεδο μπάσκετ και ακόμα περισσότερα. Δυνατότητα δραστηριοτήτων εκπαιδευτικού χαρακτήρα.

null

παιδικά πάρτι γενέθλιων

Ανεξάρτητα σε ποιά ηλικία βρίσκεστε μπορούμε να οργανώσουμε το πάρτι σας (γενέθλια, απόκριες, επέτειοι) στο εστιατόριο ή το bistro, ακόμη και σε χώρο εξωτερικό και με μενού της επιλογής σας.

null

οικογενειακές εξορμήσεις

Το κτήμα Μηλεώνας είναι ίσως από τους πλέον κατάλληλους χώρους όπου εσείς και η οικογένειά σας μπορείτε να χαλαρώσετε στη φύση, να ψυχαγωγηθείτε μαζί με τα παιδιά σας στις πολλαπλές δραστηριοτήτες που σας προσφέρει και να είστε σίγουροι ότι η μέρα θα είναι πράγματι διασκέδαση για όλους σας.